Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.10.)

sobota, 1. október 2016 10:33 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA & ATLÉTICO MADRID: Krídelný útočník Yannick Carrasco by mohol obliekať dres Barcelony, ktorá má v pláne aktivovať jeho 40-miliónovú výkupnú klauzulu. (Sport.es)

REAL MADRID & ALAVÉS: Mladý záložník Marcos Llorente odohrá najbližší rok na hosťovaní v Alavése. Jeho plán je však jasný – po roku sa vrátiť do Madridu a zabojovať o miesto v zostave. (ESPN)

VILLARREAL: O 20-ročnom krídelníkovi Leonardovi Suárezovi budeme v budúcnosti počuť. Nie však v najbližšom čase. Absolvoval operáciu členka, po ktorej ho čaká dlhé zotavovanie. (Marca)

VALENCIA: Angažovanie Cesareho Prandelliho na post trénera je takmer hotové. Talian priznal, že jeho štýl bol vždy označovaný za „španielsky“ a projekt vo Valencii sa mu pozdáva. (AS.com)

BILBAO: Aymeric Laporte si zvolil za svoj národný tím Francúzsko a hneď dostal pozvánku na najbližšie zápasy, kde bude jedným zo šiestich hráčov La Ligy. (Mirror)

ESPANYOL: Otázne je, či Leo Baptistão stihne zajtrajší zápas s Villarrealom. Po zranení triesiel nie je ešte úplne fit a na včerajšom tréningu sa pripravoval iba individuálne. (Futbol.as.com)

EIBAR: Mesiac bez futbalu čaká defenzívne ladeného Alejandra Gálveza. Dôvodom je svalové zranenie. (mundodeportivo.com)

ŠPANIELSKO: Veľké diskusie vyvolala španielska nominácia, z ktorej boli vynechaní mnohí hráči z Premier League. Najväčším prekvapením je nenominovanie Cesca Fabregasa a Juana Matu. Po nich aj Cezara Azpilicuetu, Pedra Rodrigueza, Jesusa Navasa či Santiho Cazorlu. (BBC)