Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.10.)

nedeľa, 2. október 2016 11:01 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Dnes večer nastúpi Barça proti Celte Vigo a pre Andrésa Iniestu pôjde už o 600. zápas v drese Kataláncov. Na dosiahnutie tohto čísla potreboval 14 rokov v A-tíme. (Sport.es)

REAL MADRID: Tento mesiac by už Luka Modrić nastúpiť nemal. V utorok proti Dortmundu ešte odohral plných 90 minút, no pred stretnutím s Eibarom hlási zranenie kolena. (Goal.com)

REAL MADRID: Deň voľna dostal pre dnešný zápas 30-ročný stopér Sergio Ramos. Proti Eibaru sa tak Biely balet postaví so stopérmi Raphaëlom Varanom a Pepem. (Goal.com)

ATLÉTICO MADRID: Zranené väzy v členku sa Diegovi Godínovi zotavili veľmi rýchlo a pre dnešný zápas vo Valencii je fit. Nastúpiť by dokonca mohol v základnej zostave. (Marca)

ATLÉTICO MADRID: Ponuku od 32násobného talianskeho šampióna dostal útočník Ángel Correa. V aktuálnom ročníku dvojgólový Argentínčan sa zatiaľ k tejto správe nevyjadril. (calciomercato.com)

MÁLAGA: Neistý je štart Zdravka Kuzmanovića proti Bilbau. Dôvodom je zranenie achillovky. Nejde o nič mimoriadne vážne, ale jednozápasovú absenciu zaviniť môže. (Marca)

DEPORTIVO: La Coruñčania sú v pokojnom strede tabuľky, ale dali len 5 gólov, čo je najmenej v súťaži. Tréner Gaizka Garitano je stále pokojný: „Najdôležitejšie sú víťazstvá. Každý chce dávať góly, ale tie prídu. Som o tom presvedčený.“ (Football-España)