Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.10.)

pondelok, 3. október 2016 11:50 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Po včerajšom zásahu proti Eibaru je Gareth Bale vo farbách Realu 50-gólový. Potreboval na to piaty najnižší počet zápasov (87) v histórii klubu. Radosť mu pokazil fakt, že jeho tím opäť zaváhal a s Eibarom len remizoval 1:1. (Skysports)

REAL MADRID: James Rodriguez figuroval v základnej zostave Madridčanov pre zápas s Eibarom. Zranil sa však počas rozcvičky a do hry nakoniec nezasiahol. (Goal.com)

BARCELONA: Katalánci sledujú dvoch hráčov svojho skupinového súpera v Lige majstrov, Borussie Mönchengladbach. Konkrétne ide o Fabiana Johnsona a Andreasa Christensena. (Marca)

SEVILLA: Andalúzsky celok včera pokoril Alavés 2:1, ale prišiel o dve svoje hviezdy. Samir Nasri aj Luciano Vietto museli striedať pre svalové zranenie a teraz sú v opatere lekárov. (Goal.com)

VALENCIA: Okrem včerajšej prehry s Atléticom Madrid 0:2 prišli Los Che o dvoch hráčov. Eliaquim Mangala a Nani si natiahli stehenný sval a čakajú na výsledky podrobných vyšetrení. (superdeporte.es)

BILBAO: Zoznamu vyhliadnutých posíl Liverpoolu pre január kraľuje 22-ročný útočník Iñaki Williams. Ten pred rokom nasúkal 8 gólov, v aktuálnom ročníku však na presný zásah čaká. (Daily Star)

OSASUNA: Vysoký tlak poslal trénera Enriqueho Martína do nemocnice, a to počas zápasu s Las Palmas. Našťastie, už je v poriadku a dnešný tréning bude opäť pod jeho taktovkou. (Football-Espana.net)

ALAVÉS: Menšie zdravotné problémy hlásia po zápase so Sevillou dvaja hráči Deportiva. Stredopoliar Daniel Torres a bek Kiko Femenía vypadávajú na zatiaľ nedefinovanú dobu. (Futbol.as.com)