Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.10.)

utorok, 4. október 2016 07:21 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Zranenie Jamesa Rodrigueza pred stretnutím s Eibarom nebolo vážneho charakteru. Do hry ho nepustil členok, no i tak vycestoval za kolumbijskou reprezentáciou. (AS.com)

REAL MADRID: Ďalšiu cestu na trase Madrid – Turín možno absolvuje Álvaro Morata. Jeho miesto v útoku Realu je neisté a Juventus ho chce počas zimy získať naspäť. (Football-Italia.net)

REAL MADRID: Juniorka Bayernu Mníchov sa pýši ofenzívnym záložník Timothym Tillmanom a vyhliadol si ho Biely balet. Záujem môže prejsť k prvým činom už v januári. (Eurosport.de)

BARCELONA: Pozitívnou správou je zotavovanie Lionela Messiho. Ten po svalovom zranení začal včera trénovať individuálne a nemalo by trvať dlho, kým sa pripojí k tímu. (Fox Sports)

BARCELONA: Zranenie achillovky znemožnilo Ivanovi Rakitićovi štart v ligovom zápase so Celtou Vigo (3:4) a nepustí ho do hry ani v národnom drese proti Kosovu a Fínsku. (Daily Mail)

BARCELONA & VALENCIA: Novou akvizíciou na kraji barcelonskej obrany môže byť João Cancelo. 22-ročný Portugalčan Kataláncov zaujal svojimi výkonmi vo Valencii. (tribalfootball.com)

VALENCIA: Včerajší deň priniesol oficiálne predstavenie Cesareho Prandelliho. Sedemnástemu celku La Ligy sa upísal na tri roky a začne 16. októbra proti Sportingu Gijón. (Guardian)

VALENCIA: 21-ročný obranca Alex Grimaldo sa sotva stihol zabývať v Benfice a už sa plánuje jeho prestup. Nejasný však ostáva cieľový klub. V hre sú Netopiere, Manchester City aj United. (talksport.com)

SEVILLA: Len krátkodobo zo zostavy vypadla dvojica Luciano Vietto a Samir Nasri. Obaja by mali nastúpiť už v najbližšom kole, čo bude konfrontácia so Celtou Vigo. (mundodeportivo)

SEVILLA: Zlomené prsty na pravej ruky sa už brankárovi Davidovi Soriovi zrástli a je pripravený vrátiť sa do akcie. (sport.es)