Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.10.)

streda, 5. október 2016 07:23 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Tlač rozoberá strelecké suchoty Cristiana Ronalda. Jeden gól z poslednýh štyroch zápasov mal na konte naposledy na začiatku ročníka 2007/08 v Manchestri United. (Daily Mail)

BARCELONA & VALENCIA: Výkony brankára Diega Alvesa lákajú viaceré väčšie kluby. Oporu Valencie má na muške Barça, ale až v prípade, že nedohodne predĺženie spolupráce s Marc-Andrém ter Stegenom. (sport-english.com)

ATLÉTICO MADRID: Ďalší rok by mal v Atléticu ostať záložník Gabi. Kapitán, čoskoro atakujúci 400 odohraných zápasov v La Lige, sa ústne dohodol na predĺžení zmluvy. (ESPN)

BILBAO: Manchester City v lete musel prežiť jedno väčšie odmietnutie. Aymeric Laporte odmietol odchod, vraj kvôli ľahšiemu zraneniu a túžbe zotrvať s rodinou v Baskicku. (Daily Mail)

ESPANYOL: Národný tím Kostariky nemôže počítať s jednou zo svojich opôr. Hrať nemôže Óscar Duarte, ktorého trápil členok už pred posledným vynechaným kolom proti Villarrealu. (mundodeportivo)

SPORTING GIJÓN: Niekoľko dní sa tréningy Sportingu budú odohrávať bez obrancu Fernanda Amorebietu a záložníka Nacha Casesa. Obaja majú ľahšie zdravotné problémy. (Marca)