Main Content

VIDEO: Vittek po prestupe nepriamo kritizoval Slovan

štvrtok, 6. október 2016 11:12 | Autor: Filip Chudý

VIDEO: Vittek po prestupe nepriamo kritizoval Slovan
VIDEO: Vittek po prestupe nepriamo kritizoval Slovan | zdroj: © TASR

Róbert Vittek bol už aj oficiálne predstavený ako posila Debrecínu. Pri tejto príležitosti si medzi rečou trochu negatívne spomenul aj na Slovan.

Historicky najlepší strelec slovenskej reprezentácie Róbert Vittek sa dohodol s popredným maďarským klubom DVSC Debrecín na spolupráci do konca sezóny s možnosťou opcie. Klub ho už aj oficiálne predstavil, pričom pri tejto príležitosti klubová stránka natočila uvítacie video.

Vittek v ňom prezradil, že je rád, že sa dostal do debrecínskeho klubu. „Dlhšie som netrénoval s mužstvom, ale prvé tréningy naznačili, že nemusím byť v zlej forme. Ďalšími tréningami a týždňami to bude len lepšie a zápasy odhalia v akej som forme,“ prezradil ďalej náš elitný útočník.

Tomu sa páčia aj podmienky na futbal v tomto klube, pričom sa v spojitosti s tým nepriamo dotkol aj Slovana. „Tréningové podmienky a podmienky na futbal sú tu myslím na vysokej úrovni oproti tomu, kde som bol naposledy. Akadémia je krásne urobená, krásne trávniky, nádherný štadión, aj keď som na ňom ešte nebol. Čo som mohol vidieť, tak zatiaľ mám len pozitívne dojmy, verím, že sa to prenesie na ihrisko,“ povedal vo videorozhovore pre klubový web Vittek.


Zdroj: youtube.com