Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.10.)

štvrtok, 6. október 2016 10:59 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Dohodnutá a pripravená je nová zmluva pre brankára Keylora Navasa. Čaká sa už len na podpis a ním si zaistí ročný príjem 4 milióny eur do leta 2020. (Express)

REAL MADRID: Sezóna 2017/18 je poslednou v zmluve stredopoliara Isca. Potom sa bude bojovať o jeho presun do Premier League a záujem má londýnsky Tottenham aj Arsenal. (Daily Star)

BARCELONA: 22-ročný útočník Paulo Dybala z Juventusu vysmial informácie o záujme Kataláncov. V Taliansku má zmluvu do leta 2020 a navyše plánuje podpísať jej predĺženie. (Goal.com)

BARCELONA: Svojimi streleckými kvalitami si Luis Suárez vyslúžil novú zmluvu. Barça si ho zaviaže do leta 2020 a Uruguajčan si vďaka tomu ročne zarobí 16 miliónov eur. (Sports.Yahoo.com)

BARCELONA: Viaceré kluby z Číny lanária Javiera Mascherana, ale ten o podobný transfer záujem nemá. Argentínčan Barcelonu neopustí a Ázia nie je ničím, čím by sa zaoberal. (tribalfootball.com)

ATLÉTICO MADRID: Antoine Griezmann verí, že sa kvalitami doťahuje na Messiho a Ronalda. „Myslím, že stále je čo urobiť, kým sa im vyrovnám. Napríklad zbieranie trofejí.“ vyhlásil Francúz a dodal, že sa kúsok po kúsku hviezdam La Ligy približuje a s Atléticom sa čoskoro triumfov dočká. (Football-Espana.net)

MÁLAGA: Anglický Southampton si vyhliadol posilu do stredu poľa. Do oka im padol Venezuelčan Juanpi Añor, ktorý od mládežníckych čias háji farby Los Boquerones. (todomercadoweb.es)

LAS PALMAS: Ponuku na predĺženie zmluvy očakáva brankár Raúl Lizoain, ktorý je viazaný len do konca sezóny. V drese Los Amarillos si pritom tento rok zachytal len raz. (mundodeportivo.com)