Main Content

Hlasy trénerov a hráčov po skvelom obrate Slovana v zápase s Čerepovcom

piatok, 7. október 2016 08:05 | Autor: TASR

Hlasy trénerov a hráčov po skvelom obrate Slovana v zápase s Čerepovcom
Hlasy trénerov a hráčov po skvelom obrate Slovana v zápase s Čerepovcom | zdroj: © TASR

Bratislava 6. októbra (TASR) - Hokejisti Slovana Bratislava zvíťazili vo štvrtkovom súboji KHL na domácom ľade nad Severstaľom Čerepovec tesne 3:2 a ukončili tak trojzápasovú sériu prehier. V tabuľke Západnej konferencie im ale stále patrí predposledná 13. priečka.

hlasy:

Miloš Říha, tréner Slovana: "Pred zápasom sme sa rozprávali. Čerepovec má dobrý a disciplinovaný tím, takže sme očakávali pevnú obranu a jednoduchý hokej. V prvej tretine sme hrali to, čo sme chceli, ale nedali góly na 2:0 a 3:0, bolo by to jednoduchšie. V druhej tretine sme však od toho nepochopiteľne upustili a dostali sme dva góly. Tie stredné tretiny máme katastrofálne. Tretia bola už vabank, chalani však zase začali hrať to, čo mali a v závere sme mali veľký tlak. Dokázali sme otočiť, čo nám dodá viac sebavedomia a sily do ďalších zápasov."

Andrej Šťastný, útočník Slovana, v zápase 0+2: "Bolo to do konca dramatické, ale som rád, že sme dnes vyhrali. Vedeli sme, že tento zápas musíme vyhrať za každú cenu a sme veľmi radi, že sa nám to podarilo. Dúfam, že už je po tej kríze. My chceme vyhrať každý jeden zápas a veríme, že to takto pôjde ja ďalej. Prvú tretinu sme hrali dobre, ale v druhej prišiel výpadok. Oni mali dve šance a dali dva góly. Pred treťou sme si hovorili, že to musíme hrať ako v tej prvej a to sa nám podarilo."

Andrej Meszároš, obranca a strelec prvého gólu Slovana: "Pozitívne je, že sme konečne dali viac ako jeden gól a málo sme dostali. Až na druhú tretinu to nebol zlý zápas. V prvej sme hrali celkom fajn a robili sme to, čo sme si povedali. V druhej to ale zase bolo ako v zápasoch predtým. Nekorčuľovali sme, nevypichovali sme puky a nehrali sme do tela. V tretej sa zase ukázal charakter tímu, že sme to nevzdali a bojovali sme až do konca."

Ivan Švarný, obranca Slovana: "Bojovali sme od prvej minúty, v druhej tretine sme mali menší výpadok, ale v tretej sme to zase rozbehli. Pred ňou sme sa vyhecovali a išli sme si chladnokrvne po tom. Povedali sme si, že dnes musíme bezpodmienečne zobrať body."

Alexander Guljavcev, tréner Čerepovca: "Nebol to zlý zápas, v druhej tretine sme hrali veľmi dobre. Mohli sme dať góly aj v tretej, nevyšlo to. Musíme ďalej pracovať."