Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.10.)

piatok, 7. október 2016 11:53 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Dve veľké hviezdy dostanú v Reale nové zmluvy. Gareth Bale aj Cristiano Ronaldo sú vraj v hľadáčiku Manchestru United, kam ich kráľovský klub odmieta pustiť. (Express)

REAL MADRID: Zinedine Zidane sa venoval hernej kríze svojho tímu. Problém vidí v psychike hráčov, ktorí majú zlé vstupy do zápasov. Na rotácii zostavy však trvá a tvrdí, že ak má hráč podať v zápase dobrý výkon, musí predtým hrávať. (sport-english.com)

BARCELONA: Zo včerajšieho zápasu Talianska so Španielskom odohral Jordi Alba len 21 minút. Potom musel byť vystriedaný pre svalové zranenie. (Marca)

ATLÉTICO MADRID: Lekári dovolili Josému Gimenézovi opäť trénovať. Uruguajský bek je mimo hry od šiesteho kola a zápasu s Deportivom, kedy si privodil svalové zranenie. (Marca)

VALENCIA: Každý coach má svoje „kone“ a Cesare Prandelli by si rád priviedol Riccarda Montoliva. Ten oblieka dres AC Milána a v Serie A tento tréner dlhodobo pôsobil. (superdeporte.es)

ŠPANIELSKO: V šlágri včerajšieho dňa a zároveň skupiny G sa Španieli udržali v tabuľke pred svojím najväčším konkurentom. V Taliansku remizovali 1:1 a autorom gólu hostí bol Victor Vitollo. Lídrom skupiny je zatiaľ Albánsko, ktoré zvládlo úvodné dva zápasy s outsidermi. (BBC)