Main Content

Tipujeme zápas Slovinsko – Slovensko: Vybrali sme tip s kurzom 2,15

sobota, 8. október 2016 10:40 | Autor: Filip Chudý

Tipujeme zápas Slovinsko – Slovensko: Vybrali sme tip s kurzom 2,15
Tipujeme zápas Slovinsko – Slovensko: Vybrali sme tip s kurzom 2,15 | zdroj: © TASR

Slovenskí futbalisti odohrajú v Slovinsku druhý kvalifikačný zápas, ktorý veľa napovie do postupovej tajničky. Ako môže tento zápas dopadnúť z tipérskeho hľadiska sme sa pozreli v tejto analýze.

Slovinsko – Slovensko (20:45)

Z pohľadu oboch mužstiev zrejme pôjde o mimoriadne dôležitý, ba možno až kľúčový zápas celej kvalifikácie. V prvom hracom kole totiž obaja stratili body, pričom ak by prišla strata aj v druhom stretnutí, to by sa vo zvyšku kvalifikácie síce dalo dohnať, ale s nožom na krku sa hrá zle, čo platí nielen pre slovenských futbalistov.

Z tohto pohľadu nie je pre nás práve ideálne, že hráme proti Slovinsku, ktoré sme v štyroch stretnutiach ešte neporazili, dve z nich sme prehrali a dva remizovali. Najviac v pamäti zostali kvalifikačné stretnutia na MS 2010. Najprv sme prehrali v Slovinsku, keď nás zarezal aj rozhodca, no a potom sme nezvládli tlak, keď sme mali spečatiť historický postup na MS.

No vtedy sa aj Slovinci kvalifikovali do Afriky, pričom možno povedať, že kvalitatívne mali v tom čase silnejšie mužstvo, ako majú dnes. Papierovo by sme mali byť lepší, lenže sami dobre vieme, koľko problémov máme, pričom väčšinu sme si spôsobili vlastnou hlúposťou.

Náš národný tím nedal gól už tri a pol zápasu, preto už len zo štatistickej pravdepodobnosti by sa mu to mohlo podariť teraz (kurz 1,46), veď nehráme proti Nemecku alebo Anglicku. Ťažko čakať, že na súpera vybehneme, skôr budeme čakať na protiútoky, aby sme využili prednosti našich ofenzívnych hráčov a tiež tak pomohli obrane, ktorá bude hrať v netradičnom zložení. Čisté konto by sme tak udržať mohli (kurz 2,93), pričom ak dáme gól, mohol by byť aj prvý v stretnutí. Na to, že práve Slovensko otvorí skóre je vypísaný kurz 2,27.

Čo sa týka výsledku, máme určite kvalitu na to, aby sme v Slovinsku vyhrali, ale vzhľadom na okolnosti to bude ťažšie, ale nie nemožné. Tip X2 sa javí ako rozumný, ale kurz 1,57 nenasýti všetkých tipérov. Pre takých je tu aj stávka bez remízy, pričom ak by sa body delili, vklad sa vám vráti. Pri stávke bez remízy je kurz na Slovensko 2,15.

Náš tip:Slovinsko – Slovensko (SBR) 2 v kurze 2,15 na Tipsport.sk

Celkový kurz našich tipov:2,15 na Tipsport.sk