Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.10.)

sobota, 8. október 2016 09:59 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Relatívne pokojní môžu byť fanúškovia Jordiho Albu. Zranenie stehenného svalu z reprezentačného zápasu proti Taliansku ho vyradí len na desať dní, teda na jediný ligový zápas. (Sport.es)

REAL MADRID: Zdravotný stav Fabia Coentrãa sa zlepšoval, naplno trénoval a bol pripravený na zápasy. Včera však opäť netrénoval a figuruje medzi tímovými maródmi. (Sport.es)

REAL MADRID: Sergio Ramos je kritizovaný za výkony a aj za 4 zahodené penalty v sezóne. „Oni zmĺknu tak, ako mlčali dlhé roky. Chyby sa stávajú, dokonca aj Buffonovi, ktorý je tu národným symbolom. Talianskí fanúšikovia prejavujú obdiv, naši závisť. To je rozdiel.“ obul sa do svojich kritikov a fanúšikov na Pyrenejskom polostrove. (ESPN)

ATLÉTICO MADRID: Zdravotné problémy trápia aj záložníka Saúla Ñigueza. Pred zajtrajším stretnutím s Albánskom opustil reprezentáciu a doliečovať sa bude v priestoroch Atlética. (eldesmarque.com)

ATLÉTICO MADRID: Avizované predĺženie zmluvy s Gabim je hotovou vecou. Kapitán Los Colchoneros podpísal spoluprácu do konca sezóny 2017/18. (skysports.com)

BILBAO: Svalové problémy postihli stredopoliara Beñata Etxebarriu. Ich charakter a závažnosť zatiaľ známe nie sú, ale faktom je, že netrénuje s tímom. (Sports.Yahoo.com)

BETIS: Ďalšie tri roky v Seville zotrvá Rubén Castro. 35-ročný útočník podpísal predĺženie spolupráce na Estadio Benito Villamarín, kde pôsobí od augusta 2010. (AS.com)

ESPANYOL: Stopercentne fit je Pablo Piatti. Útočný ťahúň Periquitos včera naplno trénoval a nebude chýbať v piatok na pôde Las Palmas. (mundodeportivo.com)