Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.10.)

nedeľa, 9. október 2016 11:00 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Počas leta Barça oslovila AS Rím so záujmom o stopéra Kostasa Manolasa. Príbeh má pokračovať aj v januári, kedy je v pláne dotiahnutie tohto obchodu. (Sport-english.com)

BARCELONA & ATLÉTICO MADRID: Farby Atlética háji defenzívne bratské duo, o ktoré majú záujem Barcelončania. Ide o 19-ročného ľavého obrancu Thea Hernándeza a o rok staršieho stopéra Lucasa Hernándeza. (mundodeportivo.com)

ATLÉTICO MADRID: Kompletnú brankársku dvojicu má od včera k dispozícii Atlético. Miguel Ángel Moyá po operácii kolena trénuje a k dispozícii je už aj na zápasy. (Marca)

VILLARREAL: Reprezentačné povinnosti Jonathana Dos Santosa skončili zranením a do klubu sa vráti zranený. Zradil ho stehenný sval, pre ktorý bude absentovať dva týždne. (ESPN)

ESPANYOL: Vyliečený je už členok obrancu Rubéna Duarteho. 20-ročný obranca bol v posledných dňoch mimo diania, ale teraz sa už môže pridať k tímu. (Goal.com)

GRANADA: Štyri týždne bez futbalu čakajú brankára Ivana Kelavu, ktorého odpísali problémy s kolenom. Andalúzanov v tomto období čaká aj Atlético Madrid či FC Barcelona. (Sport.es)

DEPORTIVO: Brazílsky stopér Sidnei má v pláne pokračovať v kariére v La Coruñi. Jeho aktuálny kontrakt má ešte dvojročné trvanie, ale vedenie mu už chystá nový. (Marca)

BETIS: 23-ročný útočník Alex Alegría bude pokračovať v zeleno-bielej časti Sevilly. Klub oznámil predĺženie zmluvy do konca sezóny 2020/21. (AS.com)