Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.10.)

pondelok, 10. október 2016 07:09 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Rekonvalescencia Lionela Messiho prebieha o niečo rýchlejšie ako sa predpokladalo. Po zranení triesiel začal trénovať a nastúpiť môže už v sobotu proti Deportivu. (Goal.com)

BARCELONA: Katalánci v tomto ročníku Ardovi Turanovi extrémne veľa priestoru nedávajú, no zbaviť sa ho rozhodne nechcú. Počas leta odmietli ponuku 50 miliónov eur, ktorá prišla z Číny. (ESPN)

BARCELONA: Podľa vlastných slov, Gerard Piqué zbiera sériu posledných štartov za Španielsko. Po šampionáte v Rusku je odhodlaný ukončiť kariéru a toto rozhodnutie si dobre premyslel. (Football-España.net)

REAL MADRID: K nepríjemnému zraneniu kolena prišiel proti Albánsku (2:0) Sergio Ramos. Prvé odhady hovoria o mesačnej absencii, ale podborné vyšetrenie môže túto správu korigovať. (Daily Mail)

ATLÉTICO MADRID: Zmluva do leta 2020 s Yannickom Ferreira-Carrascom sa Madridčanom máli a radi by s belgickým krídelníkom podpísali novú. Tá bude obsahovať aj výkupnú klauzulu cez 40 miliónov eur. (sportsmole.co.uk)

VALENCIA: Volanie po návrate na špicu sa nenapĺňa, za čo sčasti môžu aj neúspešné obchody. Klub z východu Španielska mal záujem o Loïca Rémyho a Christiana Bentekeho, ktorého im v Anglicku vyfúklo Crystal Palace a v deadline day bojoval neúspešne aj o Leonarda Ullou z Leicestru City. (transfermarketweb.com)

CELTA VIGO: So svalovým zranením sa po asociačnom termíne vráti Pablo Hernández. Záložník reprezentujúci Čile utrpel svalové zranenie a chýbať má dva až tri týždne. (todomercadoweb.es)