Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.10.)

utorok, 11. október 2016 06:59 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Záujem o stredopoliara Isca prejavil Juventus Turín už v minulosti a zjavne ho neopustil. Väčšie herné vyťaženie môže byť dôvodom jeho sťahovania na Apeninský polostrov. (AS.com)

BARCELONA: Sobotný zápas proti Deportivu La Coruña nestíha Sergi Roberto. Trápia ho totiž svalové problémy a potom, ako sa adaptoval na pravom okraji obrany, z hry vypadáva. (Sport-English.com)

BARCELONA: Tri týždne sa medzi maródmi zdrží gólman Jasper Cillessen. Holandský brankár si počas reprezentovania zranil členok. (klubový web)

BARCELONA: Londýnsky Arsenal je odhodlaný udržať Hectora Bellerína. Ak sa mu to podarí, Katalánci obrátia svoju pozornosť na Švajčiara Stephana Lichsteinera z Juventusu. (Football-Italia.net)

BARCELONA: Bulvárne noviny ďalej predpovedajú Neymarov odchod. Oba manchesterské kluby chcú ponúknuť 170 miliónov libier a okrem nich sa nechce nechať zahanbiť ani PSG. (Daily Star)

ATLÉTICO MADRID & VALENCIA: Prvý a sedemnásty tím ligy stojí o 19-ročného krídelného forwarda Gonçala Guedesa. Benfica si už za mladú hviezdu určila cenu – 30 miliónov eur. (Football-España)

SEVILLA: Včerajší tréning už bol aj za účasti Samira Nasriho. Francúz sa zbavil svalového zranenie, pre ktoré vynechal reprezentačné zápasy s Bulharskom a Holandskom. (sports.yahoo.com)

VALENCIA: Los Che chcú kúpiť posilu do útoku, konkrétne 5-gólového bundesligového strelca Chicharita, ktorého odchod z Leverkusenu sa však javí vysoko nepravdepodobne. (sport-english.com)