Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.10.)

streda, 12. október 2016 11:11 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Zápasový návrat vyhliada obranca Samuel Umtiti. Ten vyzerá byť po troch týždňoch fit a na poslednom tréningu už hral aj s loptou bez toho, aby sa opäť ozvalo koleno. (ESPN)

BARCELONA: Španielska tlač hlási možný príchod stopéra Fabiana Schära. Ten donedávna potvrdzoval svoje kvality v Bazileji a teraz patrí nemeckému Hoffenheimu. (Goal.com)

REAL MADRID: Arsenal sa snaží loviť v kádri Realu, kde si vyhliadol 21-ročného záložníka Marcosa Llorenteho. Ten momentálne hosťuje v Deportive Alavés. (talksport.com)

VALENCIA: 21-ročný ľavý obranca José Luis Gayá dostáva dostatok priestoru a vedenie by ho predávalo s nevôľou. V hre je však Manchester City, pre ktorý financie problémom rozhodne nie sú. (tribalfootball.com)

VALENCIA: Nani sledoval vysoké víťazstvá Portugalska nad Andorrou a Faerskými ostrovmi len ako divák, no podľa čerstvých správ je už zdravý. Zahrať by si mohol už v nedeľu v Gijóne. (Marca)

SEVILLA: Krátko po Valencii svoj záujem o Chicharita z Leverkusenu priznali aj Los Rojiblancos. Kanonier Bayeru by si tak mohol vyskúšať La Ligu opäť a napraviť si chuť po nevydarenom hosťovaní v Reale Madrid v sezóne 2014/15. (sport.es)

ESPANYOL: Podľa prvých odhadov vypadol z hry Felipe Caicedo na dva týždne. Zranil sa pri reprezentačných povinnostiach a neohrozí tak Las Palmas ani Eibar. (transfermarkt.co.uk)

SPORTING GIJÓN: Dobré správy hlási Gijón po včerajšom tréningu. Záložník Nacho Cases je po zranení stopercentne fit a pripravený hrať, zatiaľ čo doliečujúci sa Fernando Amorebieta bude k dispozícii čoskoro. (Marca)