Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.10.)

štvrtok, 13. október 2016 10:51 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Klub oficiálne oznámil, že Toni Kroos podpísal novú zmluvu. Tá vyprší po sezóne 2021/22 a Nemcovi zaručí ročný príjem 20 miliónov eur. (ESPN)

REAL MADRID: Madridčania sa pripravujú na zápas proti Betisu, v ktorom má hrať James Rodríguez aj Fabio Coentrão. Prvý doliečil zranené lýtko, druhý vynechal pár posledných tréningov. (ESPN)

REAL MADRID: Prezident klubu Florentino Perez po sezóne zváži predaj Sergia Ramosa, čo by mohlo ukončiť 12 rokov jeho služieb Bielemu baletu. O záujme sa vie predovšetkým z anglickej ligy. (tribalfootball.com)

BARCELONA: Fanúšikovia uvidia v sobotu v akcii aj Lionela Messiho. Počas prestávky sa dal dokopy, absolvoval niekoľko tréningov so spoluhráčmi a nie je dôvod vynechať ho zo zostavy. (Goal.com)

SEVILLA: Trénerský tím Andalúzanov doplní Argentínčan Lionel Scaloni. Minulý rok ukončil aktívnu kariéru a stane asistentom Jorga Sampaoliho a analytikom najbližších súperov. (Sport.es)

SEVILLA: Defenzívne ladený Steven N'Zonzi prišiel z Británie v roku 2015. Teraz sa 27-ročného Francúza snažia získať dva celky z Premier League. Ide o Leicester City a Everton. (tribalfootball.com)

VALENCIA: Veľa sa písalo o tom, či Simone Zaza po hosťovaní ostane vo West Hame alebo sa vráti do Juventusu. Teraz existuje aj tretia možnosť – získať by ho chceli na Mestallu. (Mirror)