Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.10.)

piatok, 14. október 2016 08:32 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Plne k dispozícii je stopér Samuel Umtiti. Pre zranenie kolena bol na maródke posledné tri týždne, ale zajtra by proti Deportivu už mohol hrať. (News.Yahoo.com)

BARCELONA: Ešte dva roky mohol Javier Mascherano dohrať s platnou zmluvou, čo sa vedeniu Barçy málilo. Defenzívneho Argentínčana podpísala na ďalší rok, teda do leta 2019. (klubový web)

REAL MADRID: Predĺženie zmluvy je hotovou vecou v prípade stopéra Pepeho. Na Santiagu Bernábeu je ponovom viazaný do konca ročníka 2018/19. (AS.com)

SEVILLA: Zápis do Guinnessovej knihy rekordov dostali Los Rojiblancos. Vďačia za to tretiemu triumfu v Európskej lige v rade a celkovo piatemu v európskej pohárovej súťaži číslo dva. (Goal.com)

VALENCIA: Záložník Fran Villalba má len 18 rokov, no už o ňom vedia viaceré európske kluby. Rodáka a odchovanca Valencie skautuje predovšetkým Manchester United. (ESPN)

VALENCIA: Výkony v klube aj v reprezentácii môžu Joãovi Cancelovi vybojovať miesto v lepšom španielskom tíme. Španielska tlač píše o záujme Atlética Madrid a Barcelony. (Daily Mail)

VALENCIA: Sezóna je len na začiatku, no Diego Alves má za sebou už niekoľko hviezdnych zápasov. V lete mu kontrakt končí a v rozhovore oznámil, že spraví všetko preto, aby mohol na Mestalle ostať. (transfermarktweb.com)

BILBAO: Priaznivci Athleticu si už ťažko vedia Markela Susaetu predstaviť v inom klube. Najbližšie tri roky ani nebudú musieť, pretože 28-ročný záložník podpísal novú zmluvu. (transfermarktweb.com)