Main Content

Icardi za prebratie manželky Lopeza zaplatil. Postaral sa o to Messi

piatok, 14. október 2016 17:39 | Autor: Dávid Lech

Icardi za prebratie manželky Lopeza zaplatil. Postaral sa o to Messi
Icardi za prebratie manželky Lopeza zaplatil. Postaral sa o to Messi | zdroj: © TASR

Ako sa vraví karma je sv... Zdá sa, že Mauro Icardi dopláca na to, že Maximu Lopezovi prebral ženu. A prsty v tom má Lionel Messi.

Len včera sme vás informovali v článku Icardi prehovoril o tom, ako prebral spoluhráčovi manželku, o tom ako sa Mauro Icardi chváli vo svojej novej biografii tým, ako v minulosti prebral manželku svojmu bývalému spoluhráčovi Maximu Lopezovi. Stalo sa to v obodobí, kedy obaja pôsobili v Sampdorii Janov.

Možno práve Icardiho „chválenie sa“ tým, o čom by väčšina iných ľudí radšej mlčala, spôsobilo nemilosť u najväčšej hviezdy argentínskej reprezentácie Lionela Messiho, dobrého priateľa Maxiho Lopeza.



Stála za to?
Fotky Wandy, ktorú Icardi prebral Lopezovi,
si pozrite v galérii
(14 fotiek)

Messi je podľa informácii povedaných v televíznej šou „Final Debate“ už dlhšiu dobu napálený z celej situácie a dokonca mal vetovať nomináciu Icardiho do argentínskej reprezentácie. A to má byť hlavný dôvod toho, prečo útočník Interu Miláno zatiaľ odohral v národnom tíme len 8 minút.

Zdá sa teda, že karma naozaj zafungovala. S odstupom času sa Lopez vďaka svojmu kamarátovi v podobe Lionela Messiho zrejme predsa len dočkal aspoň malej pomsty za prebratie manželky Wandy (jej fotky si pozrite tu).

Argentíne sa v kvalifikácii zatiaľ nedarí. Po posledných troch zápasoch (prehra s Paraguajom, predtým remízy s Peru a Venezuelou) klesla až na piate nepostupové miesto, bod za Kolumbiu a Ekvádor. Návrat Lionela Messiho do zostavy by mal La Albiceleste nepochybne pomôcť.