Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.10.)

sobota, 15. október 2016 09:17 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Marcelo je po troch týždňoch bez futbalu, spôsobené svalovým zranením, pripravený a odhodlaný nastúpiť na dnešný súboj v Seville proti domácemu Betisu. (mundodeportivo.com)

REAL MADRID: Opatrnejší budú Madridčania s nasadením útočníka Jamesa Rodrígueza. Zranené lýtko ešte nie je stopercentne doliečené a konfrontáciu s Betisom tak vynechá. (sport.es)

ATLÉTICO MADRID: Ocenenie Hráč mesiaca kompetentní prisúdili útočníkovi Antoinovi Griezmannovi, ktorý so šiestimi gólmi kraľuje tabuľke strelcov La Ligy. (Goal.com)

VALENCIA: Počas reprezentačnej prestávky mali zdravotníci v opatere Eliaquima Mangalu a Naniho. V oboch prípadoch uspeli a ich zajtrajší štart proti Gijónu je reálny. (superdeporte.es)

BILBAO: Baskom mesiac september vyšiel, vyhrali v ňom všetky štyri zápasy a Ernesto Valverde za to získal individuálne ocenenie. Stal sa Trénerom mesiaca Primera Division. (Football-Espana.net)

GRANADA: Stehenný sval zamedzil Uruguajčanovi Gastónovi Silvovi štart v najbližšom kole proti Atleticu Madrid a nielen ten. Na maródke sa tento bek zdrží zhruba mesiac. (Marca)

CELTA VIGO: Desiaty tím súťaže bude zajtra čeliť Villarrealu, ale bez útočníka Johna Guidettiho. Z nominácie na toto stretnutie ho vyškrtlo zranenie väzov v členku. (Marca)