Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.10.)

nedeľa, 16. október 2016 09:32 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Ofenzívny záložník Isco sa podľa všetkého počas zimy sťahovať nebude. Napriek veľkému záujmu Tottenhamu sa 24-ročný Španiel do leta v Reale zdrží. (calciomercato.com)

REAL MADRID: Fuknciu ambasádora plní Brazílčan Roberto Carlos, ale poškuľuje po stoličke v trénerskom tíme. Iný postoj k veci má vedenie a svojho bývalého hráča takto zamestnať neplánuje. (Marca)

REAL MADRID: Skauti majú pod muškou 16-ročného záložníka Vincenta Thilla. Veľký talent FC Metz a mládežnícky reprezentant Luxemburska by si mohol čoskoro nájsť slávnejší tím. (Goal.com)

ATLÉTICO MADRID: Včera nadeľovala Barça aj Real Madrid, no zatienili ich Los Colchoneros. Poslednú Granadu rozobrali 7:1, k čomu dopomohli štyria rôzni strelci. Šlo tak o zatiaľ najväčší debakel ročníka v Primera Division a najvyššie klubový za posledné tri roky. (BBC)

SEVILLA: Coach Jorge Sampaoli nie je spokojný s výkonmi v ofenzíve. Počas zimy je tak odhodlaný získať minimálne jedného útočníka. Sevillčanom momentálne patrí tretia priečka. (Football-Espana.net)

VALENCIA: Stále početnejšie sú britské špekulácie o príchode Santiho Cazorlu z Arsenalu. Z La Ligy ho vraj lanári okrem Netopierov aj Atlético Madrid a Sevilla. (superdeporte.es)

DEPORTIVO: La Coruñčania včera padli v Barcelone výsledkom 0:4, a navyše stratili stopéra Sidneiho. Striedať musel už v 29. minúte a lekári musia určiť dĺžku jeho absencie. (Football-España.net)

COPA DEL REY: Včera vyžrebovali dvojice v Kráľovskom pohári a do hry vstupuje už aj španielska špička. Obhajca trofeje, Barcelona, cestuje do Herculesu. Real Madrid sa stretne s Culturalom Leonesa, Atlético s Guijuelom. (Football-España.net)