Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.10.)

pondelok, 17. október 2016 08:57 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Médiá sa zaoberajú zmluvou Garetha Balea. Ten si má pýtať plat 750 tisíc libier týždenne, teda rovnaký ako Cristiano Ronaldo. O novej vylepšenej zmluve zároveň rokuje aj portugalská hviezda. (Independent.co.uk)

REAL MADRID: 33-ročný stopér Pepe odohral v tejto sezóne len 4 zápasy, ale i tak rokuje o novej zmluve. Problémom je jej dĺžka, pretože ponúkaný jeden rok sa mu máli. (sportsmole.co.uk)

BARCELONA: Defenzívu Kataláncov by mohol vystužiť 20-ročný Almamy Touré z AS Monaco. Pravý bek, narodený v Mali, zaknihoval už päť štartov za „áčko“, z toho trikrát plných 90 minút. (transfermarketweb.com)

BARCELONA: 27-ročný zadák Aleix Vidal začína byť prebytočným, čo zrejme vyústi odchodom. Už teraz sa hlási anglický Sunderland, ktorý by Španiela kúpil. (tribalfootball.com)

BARCELONA: Rozostavenie 3-4-3 bolo proti Deportivu úspešné a Luis Enrique zvažuje jeho využívanie. „Chlapci ukázali, že vedia čítať mnohé typy hry, a to nás robí menej čiteteľnými.“ povedal a zároveň dodal, že nevylučuje hru na troch obrancov aj proti Manchestru City. (sport-english.com)

ATLÉTICO MADRID: Stretnutia absolvovali predstavitelia Atlética so zástupcami Manchestru United. Angličania za Antoina Griezmanna ponúkajú 80 miliónov libier, ale dohoda je považovaná za nepravdepodobnú. (Mirror)

VALENCIA: Víťazstvom na pôde Gijónu 2:1 sa klub vzdialil od zóny zostupu. S deviatimi bodmi mu patrí 14.priečka, pričom je jedným zo siedmich tímov, ktoré v 8. kole bodovali naplno a jediným zo spodnej polovice tabuľky. (eurosport.com)

BETIS: Los Verdiblancos prehrali 3 z posledných 4 zápasov, naposledy 1:6 s Realom Madrid. Gus Poyet však má stále plnú dôveru vedenia a napriek neprajným rečiam sa jeho stolička netrasie. (Football-España.net)