Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.10.)

utorok, 18. október 2016 11:10 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Svoj materský klub, Sporting Lisabon, by mohol opustiť Gelson Martins. 21-ročný útočník je v hľadáčiku niekoľkých anglických tímov a najnovšie aj Realu. (Goal.com)

BARCELONA: Reprezentačnú prestávku zakončil Jordi Alba a Sergi Roberto zranením. Obaja však už sú fit, trénujú a zahrať by si mohli už zajtra s Manchestrom City. (Goal.com)

BARCELONA: Stopér Yerry Mina patrí Palmeiras, ale Barça má predkupné právo. Kolumbijčana môže získať do sezóny 2017/18 za 9 miliónov eur alebo o rok neskôr za 10 miliónov. (ESPN)

BARCELONA: Predĺženej zmluvy sa dočkali hneď dvaja hráči. Javier Mascherano bude pokračovať do leta 2019, útočník Neymar čoskoro podpíše zmluvu s trvaním o dva roky dlhšie. (skysports.com)

SEVILLA: Po dlhej dobe sa vrátil japonský ofenzívny záložník Hiroshi Kiyotake, ktorý sa zbavil zdravotných problémov a vraj by si mohol zahrať už dnes proti Dinamu Záhreb. (uefa.com)

SEVILLA: Trápenie so zraneným lýtkom ukončil stopér Adil Rami. Do zápasového diani by sa mohol vrátiť už dnes, v Champions League, na záhrebskej pôde. (uefa.com)

MÁLAGA: Zadák Diego Llorente striedal už v prvom polčase zápasu s Alavésom (1:1), no medzi maródmi sa nezdrží dlho. Za istých okolností môže stihnúť už nedeľný zápas proti Leganés. (Marca)

REAL SOCIEDAD: Návrat do zápasového programu čoskoro ohlási Imañol Agirretxe. Ten hral naposledy vo februári a potom so zraneným kolenom absolvoval dve operácie. (mundodeportivo.com)