Main Content

László Bénes má šancu debutovať v Lige majstrov!

utorok, 18. október 2016 22:08 | Autor: Filip Chudý

László Bénes má šancu debutovať v Lige majstrov!
László Bénes má šancu debutovať v Lige majstrov! | zdroj: © TASR

Mladý slovenský stredopoliar László Bénes sa môže dočkať debutu v prestížnej Lige majstrov. Pri početných zraneniach spoluhráčov sa mu totiž otvorilo miesto.

Talentovaný slovenský futbalista László Bénes môže v stredu večer zažiť svoj debut v najprestížnejšej súťaži sveta. Nachádza sa totiž vo výprave Borussie Mönchengladbach, ktorá odcestovala do Glasgowa, kde v rámci 3. kola skupinovej fázy Ligy majstrov vyzve tamojší Celtic.

Ako informovala oficiálna stránka nemeckého klubu borussia.de, do Škótska odišla personálne zdecimovaná Borussia Mönchengladbach. Veď jej budú chýbať Fabian Johnson, Andreas Christensen, Raffael, Thorgan Hazard, Marvin Schulz, Moritz Nicolas, Mamadou Doucouré, Alvaro Dominguez a Josip Drmič. Namiesto nich sú vo výprave Djibril Sow, Nils Rütten a náš László Bénés.

„Mnoho strát nás samozrejme bolí, ale máme široký káder. Práve teraz musia ostatní zabrať,“ povedal pre klubový web športový riaditeľ Borussie Max Eberl. Jedným z nich je aj šamorínsky odchovanec, ktorý môže zažiť svoj veľký večer, ak teda dostane z 20-členného kádra šancu. No jeho prípadné nastúpenie nie je nereálne, keďže absentovať budú aj hráči na jeho pozícii.