Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.10.)

streda, 19. október 2016 07:09 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Novej zmluve do konca sezóny 2019/20 sa teší záložník Luka Modrić. Chorvát sa tak zaradil medzi viaceré opory, ktoré podpisom potvrdili svoje zotrvanie. (ESPN)

REAL MADRID: Včera proti Legii Varšava nastúpili aj dvaja francúzski navrátilci do zostavy. Raphaël Varane aj Karim Benzema boli pri víťazstve 5:1 v základnej zostave. (BBC)

BARCELONA: Krátko po podpise zmluvy oznámil Javier Mascherano, že v lete 2019 Barcelonu opustí. 32-ročný defenzívny Argentínčan totiž v Katalánsku podpísal svoj posledný kontrakt. (Daily Mail)

ATLÉTICO MADRID: Otázka reprezentácie je stále otvorená u 20-ročného obrancu Lucasa Hernándeza. Ten síce reprezentuje francúzsku „dvadsať jednotku“, ale tvrdí, že so seniorskou reprezentáciou to nesúvisí a sám sa ešte nerozhodol. (Marca)

VALENCIA: Záložník Mario Suárez po konci hosťovania ostane vo Valencii. Španiel už za Los Che odohral 6 zápasov, a tak zrejme bude aktivovaná opcia vo výške 6 miliónov eur. (Fichajes.net)

VALENCIA: Katastrofálne hosťovanie prežíva obranca Guilherme Siqueira, ktorý v tomto ročníku nenastúpil ani raz a po doliečení členka ho vyradilo zranenie stehenného svalu. (superdeporte.es)