Main Content

Borussia Monchengladbach zabáva internet. Jej vtipu sa smeje aj Bayern Mníchov

štvrtok, 20. október 2016 11:23 | Autor: Jakub Vaverka

Borussia Monchengladbach zabáva internet. Jej vtipu sa smeje aj Bayern Mníchov
Borussia Monchengladbach zabáva internet. Jej vtipu sa smeje aj Bayern Mníchov | zdroj: © TASR

V treťom kole skupinovej fázy Ligy majstrov na seba narazili škótsky zástupca Celtic Glasgow a nemecký celok Borussia Monchengladbach. V zápase sa zrodila výhra nemeckého tímu 2:0, pričom úspechu sa Žriebätá tešia aj mimo ihrisko. Môžu za to sociálne siete.

Správcovia oficiálneho konta Borussie Monchengladbach na sociálnej sieti Twitter opäť potvrdili, že majú zmysel pre humor. Na internete totiž kolovala fotka z jedného škótskeho pohostinstva, v ktorom lákajú zákazníkov na zápas medzi Celticom Glasgow a  „nemeckým tímom“. Dôvodom bol fakt, že názov Borussia Monchengladbach prišiel prevádzkarom príliš náročný a tak klub pomenovali len ako "German Team (Nemecký tím)".

Zástupcovia nemeckého mužstva nelenili a okamžite reagovali. Ako to už je pomaly ich zvykom, veľmi vtipne. Twitterové konto premenovali na „A German Team“, pričom týmto krokom sa postarali o ďalší internetový virál.  Vtipný krok Borussie ocenili tisíce fanúšikov po celom svete a dokonca aj kolegovia z Bayernu Mníchov, ktorí toto rozhodnutie označili za tweet dňa.