Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.10.)

štvrtok, 20. október 2016 11:04 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Katalánci si včera vychutnali Manchester City, no Jordi Alba si z toho užil necelých 10 minút. Dôvodom je zranený stehenný sval. (ESPN)

BARCELONA: Krátko po správe o Jordim Albovi vyšla aj informácia o Gerardovi Piquém. Ten striedal v 39. minúte pre zranenie členka a čakajú ho podrobné vyšetrenia. (Goal.com)

REAL MADRID: Karim Benzema v rozhovore priznal, že očakáva opätovnú pozvánku do reprezentácie, ale nie je v tomto smere nijak znepokojený. (ESPN)

VALENCIA: Atraktívne ponuky Fran Villalba odmietne a pokračuje v materskom klube. Dohodol sa na štvorročnej zmluve, z ktorej vypadla nízka štvormiliónová výkupná klauzula. (metro.co.uk)

ATLÉTICO MADRID: Tím Diega Simeoneho zvládol všetky tri doterajšie zápasy Ligy majstrov, no coach varuje, aby nikto nelietal v oblakoch: „Bol to ťažký zápas. Súper bránil s ôsmimi mužmi a je ťažké proti takej obrane vytvoriť šance. Teraz však musíme ostať pri zemi viac ako kedykoľvek predtým.“ (Football-España.net)

BILBAO: Skupina F v Európskej lige je úplne vyrovnaná a Athletic dnes hrá na pôde Genku. Keďže každý zo štvorice tímov má na konte 3 body, môže sa po dnešku ocitnúť na čele aj na chvoste. (Goal.com)

BETIS: Zápasové dianie sa bude opäť týkať aj Antonia Sanabriu. 20-ročný útočník doliečil boľavú panvu a zajtra proti Osasune nastúpi na svoj tretí zápas v aktuálnej sezóne. (mundodeportivo.com)