Main Content

Hološko reprezentáciu nevylúčil, čo na to Kozák?

štvrtok, 20. október 2016 11:17 | Autor: Filip Chudý

Hološko reprezentáciu nevylúčil, čo na to Kozák?
Hološko reprezentáciu nevylúčil, čo na to Kozák? | zdroj: © TASR

Filip Hološko neprišiel na prvý reprezentačný zraz tohto roka, preto u Jána Kozáka skončil. No samotný hráč si vie predstaviť návrat do národného tímu. Čo by sa muselo stať?

Slovenský futbalový útočník Filip Hološko vstúpil počas minulého víkendu ako 33. v poradí do Klubu ligových kanonierov, keď strelil svoj stý gól v najvyšších ligových súťažiach, čím iba potvrdil svoju dobrú streleckú formu v úvode novej sezóny Austrálskej ligy.

Ale túto formu nemôže potvrdzovať aj v národnom drese, keďže odmietol pricestovať na prvý tohtoročný reprezentačný zraz, na ktorý bol nominovaný, čo vtedy Ján Kozák okomentoval takto: „Som prekvapený, nakoľko sa tešil na zraz. Mal všetko pripravené, čo sa týka leteniek. No asi po konzultácii s klubovým trénerom sa to zvrtlo iným smerom. Ja to rešpektujem, nikoho sem nasilu ťahať nebudeme. No tým pádom u mňa skončil.“

A tak sa aj stalo, keďže Hološko odvtedy už reprezentačnú nomináciu nedostal, ale sám ešte úplne reprezentačnú kapitolu neuzavrel. „Stalo sa, čo sa stalo. Tréner ma však nemusel takto odpísať. Pokojne by som sa vrátil do reprezentácie, musel by som sa však predtým osobne, najlepšie medzi štyrmi očami, porozprávať s trénerom Kozákom,“ povedal pre denník Šport Hološko.