Main Content

Ronaldo zamestnal prekrásnu dcéru svojho agenta. Vraj je viac než to (foto vnútri)

štvrtok, 20. október 2016 12:35 | Autor: Martin Gregor

Ronaldo zamestnal prekrásnu dcéru svojho agenta. Vraj je viac než to (foto vnútri)
Ronaldo zamestnal prekrásnu dcéru svojho agenta. Vraj je viac než to (foto vnútri) | zdroj: TASR, Instagram

Cristiano Ronaldo je neustále spájaný s krásnymi ženami. Od rozpadu vzťahu s ruskou modelkou Irinou Shayk však ide len o rôzne špekulácie. Aktuálne sa po jeho boku objavuje nádherná dcéra jeho „milovaného“ agenta Jorgeho Mendesa.

Jorge Mendes je pre Ronalda ako druhý otec. Ak ide o futbalový svet, je toto tvrdenie viac než pravdivé. Portugalský agent, ktorý je po boku Mina Raiolu považovaný za najlepšieho na svete, bol už pri Ronaldovom prestupe do Manchestru United zo Sportingu Lisabon. Aktuálne stojí na čele rokovaní o novej zmluve CR7 s Realom Madrid. Kontrakt, ktorý končí v roku 2018, by sa mal ponovom vo “vylepšenom znení“ predĺžiť do konca sezóny 2020/2021.


GALÉRIA: Marisa Mendes,
nová priateľka Cristiana Ronalda?
(27 fotiek)

Ronaldo utužuje dobré vzťahy aj s 25-ročnou Mendesovou dcérou Marisou (keď sa Ronaldo spoznal s Mendesom mala 12 rokov). Mimoriadne atraktívna brunetka sa u najlepšieho futbalistu sveta zamestnala ako manažérka sociálnych sieti. Oficiálne účty Ronalda na Facebooku, Instagrame a Twitteri majú dokopy 244 miliónov odberateľov a teda nie je prekvapením, že komunikáciu s fanúšikmi treba brať profesionálne.

Pokiaľ ide o súkromie, vzťah Marisy a Ronalda je čisto profesionálno-kamarátsky. Bulvárne média sú však presvedčené, že ide o viac než to. Čí sa mýlia, ukáže až čas. Fotky Marisy si môžete pozrieť v galérii.



Galéria: Marisa Mendes
(27 fotiek)