Main Content

Mak o svojom góle: Nedal som brankárovi šancu

piatok, 21. október 2016 09:05 | Autor: TASR

Mak o svojom góle: Nedal som brankárovi šancu
Mak o svojom góle: Nedal som brankárovi šancu | zdroj: © TASR

Bratislava 21. októbra (TASR) - Slovenský futbalista Róbert Mak pokračuje vo výborných výkonoch a strieľaní gólov.

Dvadsaťpäťročný reprezentačný krídelník prispel jedným presným zásahom k triumfu Zenitu Petrohrad vo štvrtkovom dueli 3. kola skupinovej fázy Európskej ligy UEFA 2016/2017 na ihrisku írskeho Dundalku 2:1.

Mak v 71. minúte vyrovnal na 1:1, o šesť minút neskôr sa strelecky presadil aj Brazílčan Giuliano a ruský tím zostal na čele D-skupiny s plným počtom bodov. "Íri sa prezentovali typickým ostrovným futbalom. Hrali s veľkým nasadením, bojovali a v prvom polčase sa sústredili iba na defenzívu. Po zmene strán im vyšiel prvý útok a ujali sa vedenia. My sme zapli na vyššie obrátky a za šesť minút sme otočili skóre. Som rád, že som opäť skóroval. Criscito mi posunul loptu a ja som strelou z deviatich metrov nedal domácemu brankárovi šancu," uviedol Mak na svojej oficiálnej internetovej stránke.

"Je skvelé, že sme stopercentní, sme na dobrej ceste postúpiť do ďalšej časti Európskej ligy," dodal slovenský futbalista, ktorý v drese Zenitu nastúpil v desiatich súťažných dueloch a dal v nich štyri góly. Dva v ruskej lige, jeden v Ruskom pohári a jeden v Európskej lige.



VIDEO: Pozrite si gól Róberta Maka proti Dundalku