Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.10.)

piatok, 21. október 2016 10:51 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Superstar AC Milána, brankár Gianluigi Donnarumma, rokuje o predĺžení zmluvy s Milánčanmi. Rokovania sa snaží nabúrať Real, a to pripravením vlastnej ponuky. (calciomercato.com)

REAL MADRID: V nedeľnom domácom zápase proti Bilbau by sa mohol vrátiť obranca Fabio Coentrão. Ten si doliečil vážne zranený stehenný sval a zahrá po šiestich mesiacoch. (Marca)

BARCELONA: Zranené duo zo zápasu s Manchestrom City, Gerard Piqué a Jordi Alba, už pozná dĺžku svoj maródovania. Krajný obranca si nezahrá dva týždne, skúsený stopér dokonca tri. (AS.com)

BARCELONA: Luis Suárez si bol včera vyzdvihnúť Zlatú kopačke pre najlepšieho strelca Primera Division. So 40 presnými zásahmi pokoril aj Cristiana Ronalda či Lionela Messiho. (sport-english.com)

REAL SOCIEDAD: Niekoľko týždňov musí bez futbalu vydržať Markel Bergara. 30-ročný defenzívny záložník má zranený členok, čo si privodil na jednom z tréningov. (Marca)

SEVILLA: Polročná prestávka a možno koniec sezóny. Taký verdikt si vypočul útočník Carlos Fernández. Strelec 1 gólu z troch tohtoročných zápasov má pretrhnutý predný skrížený väz v kolene. (Marca)

CELTA VIGO: Majiteľ sa u Ós Célticos meniť nebude. Reči o vstupe čínskej obchodnej spoločnosti poprel prezident Carlos Mourino, ktorý plánuje klub zveľaďovať naďalej. (ESPN)

BETIS: 26-ročný záložník Jonas Martin prišiel do Sevilly z Montpellieru a podľa všetkého by si Ligue 1 mohol zahrať opäť. Zaujíma sa oňho tamojší nečakaný líder súťaže, Nice. (tuttomercatoweb.com)