Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.10.)

sobota, 22. október 2016 10:59 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Operované koleno Luku Modriča sa lieči podľa očakávaní. Koncom tohto týždňa začína s ľahším tréningom a na začiatku novembra podľa všetkého začne hrávať. (Marca)

REAL MADRID: Klub sa dohodol na predĺžení spolupráce s 25-ročným krídelnikom Lucasom Vázquezom. Čoskoro bude oficiálne podpísaná zmluva s platnosťou do roku 2022. (AS.com)

ATLÉTICO MADRID: Médiá sa zaoberajú možným odchodom Diega Simeoneho. Toho údajne láka anglická liga a vybrať by sa do nej mohol ešte pred vypršaním zmluvy s Atléticom. (Daily Mail)

ATLÉTICO MADRID: Sľub dodržal útočník Yannick Carrasco a napriek viacerým ponukám predĺžil zmluvu. Zaviazal sa do leta 2022 s výkupnou klauzulou 100 miliónov eur. (ESPN)

SEVILLA: Peruánsky krídelník Jefferson Farfán v júli 2015 odišiel do emirátskej Al Jaziry. Tá ho medzičasom omrzela a zvažuje návrat do Európy, ktorý mu sprostredkujú Los Rojiblancos. (Fichajes.com)

BETIS: Sevillčania si po dvoch prehrách opäť napravili chuť. Vo včerajšej predohrávke deviateho kola vyhrali v Granade 2:1 a poskočili do pokojného stredu ligovej tabuľky.

LAS PALMAS: Novou zmluvou si polepšil 27-ročný záložník Roque Mesa. Dĺžka spolupráce ostáva nezmenená, do roku 2020. Zvýšil sa však plat a aj výkupná klauzula na 30 miliónov eur. (tuttomercatoweb.com)