Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.10.)

nedeľa, 23. október 2016 10:59 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Návrat Cristiana Ronalda do Premier League je vyvrátený. Včera sa verejnosť dozvedela, že sa s Realom dohodol na novej zmluve s trvaním do leta 2021. (sportsmole.co.uk)

REAL MADRID: Nedávno Luka Modrić predĺžil zmluvu, a to aj s odmietnutím ponuky z Číny. Chorvátsky záložník údajne v Ázii mohol zarábať 20 miliónov eur ročne. (Marca)

BARCELONA: Mimoriadne nepríjemne sa v zápase s Valenciou (3:2) zranil Andrés Iniesta. Zradilo ho koleno a lekári predbežne odhadujú šesť až osemtýždňové zotavovanie. (Eurosport)

BARCELONA: Katalánci zacielili pozornosť na záložníka z radov Borussie Dortmund, Christiana Pulisica. Američan s chorvátskmi koreňmi sa už objavuje v ligovej zostave žlto-čiernych. (Goal.com)

BILBAO: Útočník Baskov, Iñaki Williams, zaujal vednie Liverpool FC, a to výrazným spôsobom. Počas januára pošlú ponuku na 44,5 milióna libier. (Mirror)

VALENCIA: Gólom v samom závere prišli o všetky body proti Barcelone a v 37. minúte o zraneného obrancu Josého Luisa Gayu. Bližšie informácie zdravotníci doteraz neposkytli. (futbol.as.com)

ESPANYOL: Prvých osem štartov za „áčko“ má za sebou 19-ročný záložník Marc Roca a už je oňho záujem. Uloviť ho chce priebežne druhý celok Premier League, Liverpool. (tuttomercatoweb.com)

OSASUNA: Pamplončania podľahli Betisu a coach Enrique Martin im doprial tri dni voľna. Rozhodol, že jeho zverenci potrebujú oddych a vyvetranie hlavy, kým sa v utorok prihlásia na tréningu. (klubový web)