Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (23.10.)

nedeľa, 23. október 2016 10:59 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (23.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (23.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Útočník Athleticu Bilbao, Iñaki Williams, zaujal vednie z Anfield Road, a to výrazným spôsobom. Počas januára do Baskicka odíde ponuka na 44,5 milióna libier. (Mirror)

LIVERPOOL: Prvých osem štartov za „áčko“ Espanyolu má za sebou 19-ročný záložník Marc Roca a už je oňho záujem. Uloviť ho chce priebežne druhý celok Premier League. (tuttomercatoweb.com)

MANCHESTER CITY: Julian Weigl má na konte 8 ligových štartov za Dortmund a od zimy môže ďalšie zbierať v Anglicku. Záujem o 21-ročného defenzívneho záložníka javia Citizens. (ESPN)

MANCHESTER UNITED: Vyše roka je v Británii Matteo Darmian. Príliš nehráva a rozmýšľa nad odchodom. Ten by mu mohol zabezpečiť milánsky Inter, vystupujúci ako hlavný záujemca. (tribalfootball.com)

STOKE CITY: Ostrieľaný zadák Phil Bardsley nedohral minulé kolo proti Sunderlandu, ale dnes proti Hullu bol k dispozícii. Odohral plných 90 minút a pomohol k druhému víťazstvu v rade. (clubcall.com)

SUNDERLAND: Čierne mačky sú na úplnom dne tabuľky so získanými dvomi bodmi. V prípade, že situáciu nezvrátia a vypadnú, každý člen tímu bude razom zarábať o polovicu menej. (Daily Mail)

SUNDERLAND: Včera sa po zranení vrátili do hry Lamine Koné a Patrick van Aanholt. Čoskoro sa k nim pridajú aj ďalší – Vito Mannone, Sebastian Larsson a Adnan Januzaj. (Daily Star)

SUNDERLAND: Medzi možnými posilami počas zimného prestupového okna figuruje meno Robbieho Bradyho. Írsky futbalista hrá už druhú sezónu za Norwich City. (Telegraph)