Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (24.10.)

pondelok, 24. október 2016 07:50 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (24.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (24.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

MANCHESTER UNITED: Tréner Sven-Göran Eriksson, ktorý momentálne trénuje v čínskej lige, chce do tamojšej súťaže priviesť útočníka Wayna Rooneyho z Manchestru United. (mirror)

MANCHESTER UNITED: Manchester United sa vo včerajšom zápase na pôde Chelsea musel zaobísť bez Wayne Rooneyho. Anglický útočník podľa tamojších médií utrpel svalové zranenie. (independent)

ARSENAL: Giacomo Satalino by sa mohol sťahovať z Talianska do Anglicka. Záujem o mladého brankára Fiorentiny má podľa posledných správ Arsenal. (tribalfootball)

MANCHESTER CITY a CHELSEA: Manchester City chce Chelsea ponúknuť 20 miliónov libier za stredopoliara Cesca Fabregasa. Ten sa vďaka spoločnému pôsobeniu v Barcelone dobre pozná s koučom Pepom Guardiolom. (espnfc)

LIVERPOOL: Liverpool má podľa informácií zo Španielska záujem o Iňakiho Williamsa. Španielsky mládežnícky reprezentant má v zmluve s Athleticom Bilbao výkupnú klauzulu vo výške 50 miliónov eur. (thesun)

LIVERPOOL: Marc Roca Junqué sa prebojoval do zostavy barcelonského Espanyolu, no dlho by však za španielsky celok nastupovať nemusel. Podľa informácií z španielskych médií má o mladého stredopoliara záujem Liverpool. (fotbolltransfers)

CHELSEA: Dominic Solanke by mal svoj talent aj naďalej rozvíjať v Chelsea. Mladý útočník má v dohľadnej dobe s klubom podpísať nový kontrakt. (express)

EVERTON: Bayern Mníchov chystá ponuku vo výške 65 miliónov libier na belgického útočníka Romelu Lukakua z Evertonu. (sportsmole)