Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.10.)

pondelok, 24. október 2016 07:51 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Uruguaský reprezentant Luis Suárez pripustil, že by mohol opustiť Barcelonu a zamieriť do holandského Ajaxu, kde naštartoval veľkú kariéru. Člen ofenzívneho barcelonského tria prezradil, že ak bude cítiť, že už nie je pre Barcu dosť dobrý, zamieri späť do Ajaxu. (goal.com)

ATHLETIC BILBAO: Liverpool má podľa informácií zo Španielska záujem o Iňakiho Williamsa. Španielsky mládežnícky reprezentant má v zmluve s Athleticom Bilbao výkupnú klauzulu vo výške 50 miliónov eur. (thesun)

VALENCIA a LAS PALMAS: Posledné mesiace v drese Las Palmas má pred sebou možno Vicente Gómez. O stredopoliara španielskeho klubu sa zaujíma konkurenčná Valencia. (superdeporte)

ESPANYOL BARCELONA: Marc Roca Junqué sa prebojoval do zostavy barcelonského Espanyolu, no dlho by však za španielsky celok nastupovať nemusel. Podľa informácií z španielskych médií má o mladého stredopoliara záujem Liverpool. (fotbolltransfers)

OSASUNA: Pauzu pred sebou majú hráči Osasuny, ktorí naposledy prehrali s Betisom 1: 2. Futbalisti baskického celku sa do práce sa vrátia až v utorok popoludní. (marca)