Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (25.10.)

utorok, 25. október 2016 06:37 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (25.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (25.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

CHELSEA: Chelsea si chce poistiť Nathaniela Chalobaha. 21-ročný defenzívny stredopoliar je aktuálne s londýnskym klubom viazaný do roku 2018. (the sun)

CHELSEA: Andreas Christensen hosťuje z Chelsea v Borussii Mönchengladbach, odkiaľ sa zrejme po sezóne bude sťahovať späť do Londýna. Klub z Nemecka by si ho rád udržal, avšak jeho zotrvanie na kontinentálnej Európe nie je pravdepodobné. (transfermarkt)

TOTTENHAM: Dodatočný trest až na tri ligové zápasy môže dostať Moussa Sissoko. Francúzsky stredopoliar Tottenhamu sa v nedeľňajšom zápase s Bournemouth dopustil nedovoleného zákroku lakťom na protihráča, no rozhodca incident nevidel. Anglická futbalová federácia sa ním ale napriek tomu bude na svojom zasadnutí zaoberať. (transfermarkt)

EVERTON: Romelu Lukaku by sa podľa posledných správ mohol sťahovať do Nemecka. Záujem o útočníka Evertonu hlási mníchovský Bayern, ktorý je vraj ochotný za 23-ročného kanoniera ponúknuť až 65 miliónov libier. (express)

EVERTON: Everton bude chcieť posilniť pozíciu uprostred obrany a jedného kandidáta si vyhliadol v Belgicku. Toffees majú podľa všetkého záujem o Stefana Denswila z Club Brugge. (hitc.com)

EVERTON:Manolo Gabbiadini dostane ďalšiu možnosť prestúpiť z Neapola do Evertonu. Anglický celok sa o talianskeho útočníka zaujímal už v lete a snahu o transfer plánuje obnoviť v priebehu januára. (talksport)

WATFORD: Neapol hľadá posilu do útoku a jedného kandidáta si vyhliadol v anglickej najvyššej súťaži. Do hľadáčika Partenopei sa podľa miestnych správ dostal Odion Ighalo z Watfordu. (ghanasoccernet)

HULL CITY: Mike Phelan sa nedávno stal stálym manažérom Hullu City a už má ajnového asistenta. Túto funkciu bude vykonávať Neil McDonald. (bbc.com)