Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.10.)

utorok, 25. október 2016 06:39 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Jubilejnú príchuť malo stretnutie vo Valencii pre Neymara. Útočník Barcelony odohral svoje sté stretnutie v rámci španielskej najvyššej súťaže. (skysports)

REAL MADRID: Na svoje pomery veľmi vlažne odštartoval do tejto sezóny Cristiano Ronaldo. Ten doteraz v deviatich súťažných zápasoch zaznamenal štyri góly, pričom jeho predošlým madridským minimom bolo v takomto čase osem presných zásahov. (transfermarkt)

REAL MADRID: Pepe sa na konci tohtoročnej sezóny stane voľným hráčom a mohol by zamieriť na Apeninský polostrov. Záujem o skúseného obrancu Realu Madrid hlási okrem AC Miláno i Juventus. (goal.com)

REAL MADRID: Na včerajšom tréningu Realu Madrid sa po dlhej dobe znovu objavil Lucas Silva. Brazílsky stredopoliar je v poriadku po problémoch so srdcom, kvôli ktorým padlo jeho plánovane hosťovanie v lisabonskom Sportingu. Juhoamerickému futbalistovi dokonca hrozil predčasný koniec kariéry. (marca.com)

VALENCIA: Tri týždne bude v zostave Valencie absentovať José Luis Gaya. Obranca španielskeho klubu si zo zápasu s Barcelonou odniesol svalové zranenie. (clubvalenciacf)