Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (26.10.)

streda, 26. október 2016 11:14 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (26.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (26.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

ARSENAL: Olivier Giroud si konečne dokázal vyliečiť zranený prst na nohe. Francúzsky útočník Arsenalu je tak svojmu tímu plne k dispozícii. (espnfc)

ARSENAL: Manažérom Arsenalu by mal aj naďalej zostať Arséne Wenger. Francúzsky kormidelník má s Gunners zmluvu len do konca tohtoročnej sezóny a podľa posledných správ s ním chce londýnsky celok čo najskôr kontrakt predĺžiť. (espnfc)

ARSENAL:Konstantinos Manolas bol počas uplynulého prestupového obdobia vytrvalo spájaný s Arsenalom, ktorý má o služby gréckeho obrancu záujem aj naďalej. 25-ročný stopér patrí k oporám AS Rím, kde má kontrakt do roku 2018. (metro)

MANCHESTER UNITED: Pomerne rýchlo by sa do zostavy Manchestru United mohol vrátiť Eric Bailly. Obranca anglického klubu si v nedeľu poranil koleno a v tíme sa obávali vážnejšieho problému. Podľa informácii z klubu by však Bailly mohol chýbať do polovice novembra. (skysports)

MANCHESTER CITY: Kevin de Bruyne nebude k dispozícii Manchestru City pre dnešné stretnutie 4. kola League

Cupu s mestským rivalom Manchestrom United. Za absenciou belgického reprezentanta stojí zranenie lýtka, ktoré si odniesol z ligového duelu so Southamptonom. (theguardian)

CHELSEA: Kurt Zouma urobil ďalší krok k návratu do zostavy prvého tímu Chelsea. Francúzsky obranca si vo februári vážne poškodil kolenné väzy, ale teraz je znovu fit. (skysports)

WEST BROMWICH: Charlie Taylor naďalej zostáva v hľadáčiku West Bromwich, ktorého manažér Tony Pulis sa stále snaží vyriešiť problematický post ľavého beka. Obranca Leedsu s druholigovým klubom odmietol podpísať novú zmluvu a za súčasných podmienok bude v lete voľným hráčom. WBA ho však vraj plánuje uloviť už v januári. (telegraph)

HULL CITY: Nútenú pauzu pred sebou má Robert Snodgrass. Záložník Hullu si cez víkend poranil členok a čaká na výsledky podrobného vyšetrenia.  (skysports)