Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.10.)

streda, 26. október 2016 11:13 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

VILLARREAL: V priebehu februára by sa do zostavy Villarrealu mohol vrátiť Roberto Soldado. Španielsky útočník je mimo hry od prvej polovice augusta, kedy si vážne poranil koleno. (transfermarkt)

ATLÉTICO MADRID: Alessio Cerci si včera vôbec prvýkrát v tohtoročnej sezóne zatrénoval s prvým tímom Atlética Madrid. Taliansky útočník sa v španielskom celku nedokázal presadiť a tréner Diego Simeone s ním príliš nepočíta. (marca.com)

SEVILLA: Carlos Fernández sa včera podrobil úspešnej operácii pretrhnutých kolenných väzov. Útočník Sevilly sa zranil v prvej polovici októbra a bez futbalu bude šesť až osem mesiacov. (transfermarkt)

BETIS SEVILLA: Betisu v zápase s Osasunou chýbal Riza Durmisi. Absencia dánskeho obrancu bola pôvodne odôvodnená technickým rozhodnutím, až s odstupom niekoľkých dní ale bol upresnený pravý dôvod. Futbalista španielskeho klubu mal problémy s kolenom, nemalo by sa však jednať o nič vážne. (transfermarkt)

LAS PALMAS: So spoluhráčmi z Las Palmas sa aktuálne nepripravuje Michel Macedo. Obranca španielskeho klubu si zo súboja s Villarrealom odniesol zlomenú čeľusť. Ale vďaka ochrannej maske by mohol znovu hrať už cez víkend proti Celte Vigo. (marca.com)