Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (27.10.)

štvrtok, 27. október 2016 06:11 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (27.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (27.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

LEICESTER CITY: Christian Fuchs pred niekoľkými dňami podpísal novú zmluvu s Leicesterom, ktorý by nemal byť jeho posledným zamestnávateľom. Rakúsky obranca sa chystá za more a svoju kariéru by rád zakončil v niektorom z celkov hrajúcich zámorskú MLS. (dailystar)

LIVERPOOL: Uruguajský útočník Agustin Davila by po úspešnej dvojtýždňovej skúške rád prestúpil do Liverpoolu. (thesun)

CRYSTAL PALACE: Veľký skok vo svojej kariére by mohol už v zime urobiť Jai Quitongo. Ofenzívny devätnásťročný futbalista hrá druhú škótsku ligu za Greenock Morton. O jeho služby sa totiž zaujíma anglický Crystal Palace. (croydonadvertiser)

WEST BROMWICH: Anthony Modeste podáva za 1. FC Köln dobré výkony, čo neuniklo pozornosti zahraničných klubov. Podľa posledných správ sa o 28-ročného útočníka zaujíma West Bromwich Albion. (express)

BOURNEMOUTH: Na veľmi dlho musí na futbal zabudnúť Lewis Cook. Záložník Bournemouthu si vážne poranil členok a na trávnik sa zrejme vráti až v roku 2017. (transfermarkt)

 SWANSEA: Útočník Swansea Bafétimbi Gomis sa vraj rozhodne až po sezóne, či chce zostať aj naďalej v Marseille, kde hosťuje. (transfermarkt)

PREMIER LEAGUE: Dvadsaťročný obranca Nathan Smith z Port Vale má vraj ponuky z Premier League a môže v januári odísť. (stokesentinel)