Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.10.)

štvrtok, 27. október 2016 06:13 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Barcelona vo finále Katalánskeho superpohára prehrala 0: 1 s Espanyolom a navyše prišla o ďalšieho obrancu. Na maródke je Jérémy Mathieu, francúzsky futbalista si poranil lýtko a čaká na výsledky podrobného vyšetrenia. (espnfc)

REAL MADRID: Jesús Vallejo si dosť možno predĺži svoje pôsobenie v Eintrachtu Frankfurt, kam prišiel v lete na hosťovanie z Realu Madrid. Nemecký klub je so službami mladého obrancu spokojný a bude sa usilovať o predĺženie spolupráce o ďalší rok. (marca)

ATLÉTICO MADRID a BETIS: Dani Ceballos by mohol v rámci španielskej najvyššej súťaže zmeniť dres. O 20-ročného stredopoliara Realu Betis sa zaujíma konkurenčéý Atlético Madrid, ktoré má však do leta 2017 pozastavené prestupy. (futbol)

VILLARREAL: Na dnešnom tréningu Villarrealu sa objavil aj Denis Čeryšev. Ruský stredopoliar je v poriadku po svalovom zranení, kvôli ktorému chýbal dva týždne. (transfermarkt)

VILLARREAL: Villarreal v stretnutí s Eibarom nepomôže Daniele Bonera. Taliansky obranca laboruje so svalovým zranením. (transfermarkt)

DEPORTIVO: S behaním začína Joselu. Španielsky útočník v lete odišiel zo Stoke City na hosťovanie do Deportiva La Coruňa a hneď pri svojom premiérovom štarte v drese galícijského celku si poranil koleno. Podľa prvých správ mal chýbať šesť až osem týždňov a liečba tak ide podľa plánu. Ak by sa pritom jednalo o pretrvávajúci problém, špekulovali médiá o možnosti predčasného ukončenia hosťovania. (clubcall)