Main Content

Golden State, Cleveland, San Antonio alebo niekto iný?

štvrtok, 27. október 2016 16:33 | Autor: Martin Gregor

Golden State, Cleveland, San Antonio alebo niekto iný?
Golden State, Cleveland, San Antonio alebo niekto iný? | zdroj: © TASR

Štartuje nový ročník najznámejšej basketbalovej ligy sveta. NBA bude plná jagavých hviezd! Na palubovkách sa môžeme tešiť na také esá akými sú Kevin Durant, LeBron James, Blake Griffin a množstvo ďalších.

Nenechajte si ujsť atraktívne zápasy v priamych prenosoch na TV Tipsport!

Šou sa môže začať, a to v poriadnom štýle, lebo hneď v prvý hrací deň sa v súbojoch predstavia minuloroční finalisti. Cleveland si brúsi zuby na New York a Golden State vyzve San Antonio. Warriors (1,80) aj Cavaliers (4,00) patria medzi najvážnejších ašpirantov na celkové víťazstvo aj v tejto sezóne. Budú opäť patriť medzi dva najlepšie mančafty? Finálová účasť lanského šampióna má kurzovú hodnotu (1,40). Ktorým klubom z basketbalového kolotoča veríte vy? Vyberte si to najlepšie z kurzovej ponuky TU!

Tipéra MPP0033 zaujal vo svojej dôkladnej analýze Russell Westbrook. Jeho očakávania sú, že sa stane najužitočnejší hráč základnej časti pri kurze 3,70! Vidíte to rovnako?

Tiket aréna vám ponúka množstvo tiketov od skúsených tipérov, ktorými sa môžete inšpirovať aj vy! Ešte nie ste súčasťou najväčšej tipérskej komunity? Neprichádzajte o skvelé výhody, zaregistrujte sa a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!