Main Content

Hamšíkovi zložil veľkú poklonu bývalý tréner, jeho slová obleteli svet

piatok, 28. október 2016 10:27 | Autor: Filip Chudý

Hamšíkovi zložil veľkú poklonu bývalý tréner, jeho slová obleteli svet
Hamšíkovi zložil veľkú poklonu bývalý tréner, jeho slová obleteli svet | zdroj: © TASR

Bývalý dlhoročný tréner Mareka Hamšíka v Neapole Walter Mazzarri zložil nášmu reprezentantovi veľký kompliment, ktorý obletel svet.

Súčasný tréner anglického Watfordu Walter Mazzarri poskytol zaujímavý rozhovor pre Corriere della Sera, z ktorého citovali rôzne svetové médiá. Náš môže tešiť, že sa jeho slová dotkli vo vysoko pozitívnom zmysle Mareka Hamšíka, ktorého v rokoch 2009 – 2013 trénoval v Neapole.

„Dajte mi tím, v ktorom bude 20 Hamšíkov a ja s ním vyhrám všetko. Je to hráč na najvyššej úrovni. Má mimoriadnu taktickú inteligenciu,“ povedal Mazzarri na Hamšíkovu adresu a tieto slová v priebehu niekoľkých hodín prezentovali médiá vo viacerých štátoch sveta.

Na adresu Neapola tiež povedal, že je to klub s významným projektom, ale s úplne odlišnou situáciou, v akej je Juventus Turín, preto jeho cieľom musí byť, aby zostal konkurencieschopný v špičke Serie A. Na talianskeho majstra favorizuje Mazzarri opäť starú dámu. „Pravdepodobne titul získa opäť Juventus. Každý rok vedia vybudovať majstrovský tím. Majú históriu, peniaze, skúsenosti a tiež sú najsilnejší na technickej úrovni,“ dodal Mazzarri.