Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (28.10.)

piatok, 28. október 2016 11:51 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (28.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (28.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

MANCHESTER UNITED: LA Galaxy chce priviesť do svojho tímu útočníka Wayna Rooneyho z Manchestru United. (theguardian)

ARSENAL: Šesť týždňov bez futbalu má pred sebou Lucas Pérez. Útočník Arsenalu si z pohárového súboja s Readingom odniesol zranené väzy v členku. (espnfc)

MANCHESTER CITY: Vincent Kompany bol v rámci pohárového zápasu s Manchestrom United stiahnutý už po polčase, no nedialo sa tak kvôli nejakému zraneniu.  Pep Guardiola na pozápasovej konferencii uviedol ze Kompany bol len unavený. (manchestereveningnews)

TOTTENHAM: Nabil Bentaleb pred sezónou odišiel z Tottenhamu na hosťovanie do Schalke a späť do Londýna by sa už vracať nemusel. V nemeckom klube sú s výkonmi záložníka spokojní a chystajú sa jednať o trvalom prestupe. Ten podľa pôvodnej dohody medzi oboma tímami vyjde na sedemnásť miliónov libier. (mirror)

WEST BROM: West Bromwich Albion hľadá posily a jednu si vyhliadol na Pyrenejskom polostrove. Baggies majú podľa anglických médií záujem o Adriena Silvu zo Sportingu Lisabon, ktorý má vo svojom súčasnom pôsobisku kontrakt do roku 2020. (tribalfootball)

LIVERPOOL: Barcelona si chce v januári zaobstarať obrancu Nathaniela Clynea, za ktorého je ochotná vyplatiť 20 miliónov libier. (bleacherreport)

WATFORD: Isaac Success má od začiatku októbra problémy s nohou, ktoré si vyžiadajú pauzu. Útočník Watfordu sa podľa niektorých správ podrobil vyšetreniu u špecialistu a mimo hry bude minimálne dva týždne. (transfermarkt)

SWANSEA:  Swansea City za sebou nemá vydarený úvod sezóny, ale dobrou správou pre fanúšikov je aspoň návrat Jeffersona Montera. Ekvádorský krídelník je konečne fit po zranení členka. (walesonline)