Main Content

Výborná správa pre Jána Kozáka, po zranení sa mu hlási dôležitý hráč

sobota, 29. október 2016 11:41 | Autor: Filip Chudý

Výborná správa pre Jána Kozáka, po zranení sa mu hlási dôležitý hráč
Výborná správa pre Jána Kozáka, po zranení sa mu hlási dôležitý hráč | zdroj: © TASR

Reprezentačnému trénerovi Jánovi Kozákovi chýbali v nedávnych stretnutiach viacerí hráči, ale jeden dôležitý člen kádra sa opäť hlási do boja. Bude nominovaný?

Aj keď z nemeckým médií prichádzali na Slovensko už od leta v spojitosti s Ondrejom Dudom zlé správy, ktoré hovorili o tom, že zrejme vynechá celú jeseň a v novom drese Herthy Berlín sa prvýkrát predstaví až na jar, nemusí sa tomu tak stať a Duda by mohol naskočiť ho hry o niečo skôr.

Tento týždeň už začal naplno trénovať s mužstvom, pričom čoskoro by sa mohol predstaviť aj v zápase, ale tento víkend to ešte nebude. „Na najbližšie bundesligové stretnutie v Hoffenheime ešte určite nebudem k dispozícii. Na ďalšie domáce s Borussiou Mönchengladbach by som sa už mohol aspoň posadiť na lavičku,“ povedal pre denník Pravda Ondrej Duda.

To je určite zaujímavá správa aj pre reprezentačného trénera Jána Kozáka, ktorý v pondelok prezradí svoju nomináciu na kvalifikačné stretnutie s Litvou a prípravný duel v Rakúsku. Posledný reprezentačný dvojzápas roka by som mal stihnúť. Samozrejme za predpokladu, že ma naň tréner Ján Kozák povolá,“ prezradil pre Pravdu Duda. Či ho Kozák povolá, sa dozvieme už začiatkom budúceho týždňa.