Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (29.10.)

sobota, 29. október 2016 12:24 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (29.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (29.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

MANCHESTER UNITED: Manchester United je pripravený na ďalší najdrahší nákup v histórii futbalu. Red Devils chystajú ponuku vo výške 135 miliónov libier na útočníka Luisa Suáreza z Barcelony. (express)

MANCHESTER UNITED: Moussa Dembélé by mohol zamieriť do Premier League. Podľa anglických médií sa o útočníka Celticu zaujíma Manchester United. (bleacherreport)

MANCHESTER CITY: Hosťovanie v Seville sa záložníkovi Samiru Nasrimu natoľko pozdáva, že by bol rád, keby sa v lete zmenilo v trvalý prestup. Nasri zatiaľ stále patrí Manchestru City. (espnfc)

MANCHESTER CITY:Pablo Zabaleta má s Manchestrom City kontrakt len do konca tohtoročnej sezóny a následne by sa mohol vydať na Apeninský polostrov. Podľa informácií z Talianska má o 31-ročného obrancu záujem Juventus.  (talksport)

ARSENAL: Arsene Wenger síce na tlačovej konferencii pred zápasom v Sunderlande potvrdil až dvojmesačnú absenciu Lucasa Péreza, ale zároveň mal pre fanúšikov aj dobré správy - k dispozícii bude mať hviezdy letného Eura Oliviera Girouda a Aarona Ramseyho. (talksport)

CHELSEA: Barcelona hľadá posily a jednu si údajne vyhliadla na Apeninskom polostrove. Katalánsky celok zvažuje angažovanie Juana Cuadrada, ktorý je kmeňovým hráčom Chelsea, avšak do leta 2019 je na hosťovaní v Juventus. (futbolred)

CHELSEA: Chelsea bude v zápase sa Southamptonom chýbať Cesc Fabregas. Španielsky záložník si stále doliečuje zranenie stehenného svalu, kvôli ktorému zmeškal už posledné tri súťažné duely. (chelseaseason)

WEST BROMWICH: Diskusie o budúcnosti manažéra West Bromwich Tonyho Pulisa môžu skončiť. Vedenie klubu je napriek 13-tej priečke spokojné a jeho doterajší kontrakt predĺžilo o ďalší rok - do leta 2018. (hitc.com)