Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.10.)

sobota, 29. október 2016 12:31 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Manchester United je pripravený na ďalší najdrahší nákup v histórii futbalu. Red Devils chystajú ponuku vo výške 135 miliónov libier na útočníka Luisa Suáreza z Barcelony. (express)

FC BARCELONA: Barcelona hľadá posily a jednu si údajne vyhliadla na Apeninskom polostrove. Katalánsky celok zvažuje angažovanie Juana Cuadrada, ktorý je kmeňovým hráčom Chelsea, avšak do leta 2019 je na hosťovaní v Juventus. (futbolred)

SEVILLA: Hosťovanie v Seville sa záložníkovi Samiru Nasrimu natoľko pozdáva, že by bol rád, keby sa v lete zmenilo v trvalý prestup. Nasri zatiaľ stále patrí Manchestru City. (espnfc)

VALENCIA: Marco Fabian by sa mohol sťahovať z Nemecka do Španielska. Podľa posledných správ má o stredopoliara Eintrachtu Frankfurt záujem Valencia. (tuttomercatoweb)

BESTIS SEVILLA: Germán Pezzelli by si mohol vyskúšať taliansku Serii A. Záujem o argentínskeho obrancu Realu Betis má milánsky Inter. (gazzamercato.it)

MÁLAGA: Málaga sa bude musieť na čas zaobísť bez Charlesa. Brazílsky útočník španielskeho klubu sa tento týždeň podrobil operácii kolena a čoskoro ho čaká ďalší chirurgický zákrok. Po tomto zákroku bude známa aj presnejšia dĺžka absencie. (transfermarkt)