Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (30.10.)

nedeľa, 30. október 2016 07:38 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (30.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (30.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

MANCHESTER UNITED: Zlatan Ibrahimović sa nepresadil ani včera proti Burnley a už sa mu nepodarilo skórovať v šiestich po sebe idúcich ligových stretnutiach. Švédska star  nedala  gól zo svojich 42 striel v rade. (metro)

LEICESTER CITY: Obrancu Leedsu Charlieho Taylora, ktorý by sa v lete stal voľným hráčom, nebude v januári lanáriť iba West Bromwich, ale aj majstrovský Leicester. Jeho zástupcovia vraj 23-ročného obrancu sledovali počas pohárového duelu s Norwichom. (thesun)  

STOKE CITY: Ibrahim Afellay by sa mohol čoskoro vrátiť do zostavy Stoke City. Holandský krídelník si na jar tohto roku pretrhol predný krížový väz v kolene. Teraz sa už však vrátil do plného tréningu a onedlho by sa tak mohol objaviť na trávnikoch Premier League. (stokesentinel)

STOKE CITY: Lee Grant sa môže tešiť na dlhší pobyt v Stoke. 33-ročný brankár tu hosťuje z druholigového Derby County, no prvoligový klub s ním počíta a chystá sa zmeniť hosťovanie v trvalý prestup. (bbc)

WEST HAM: Manolo Gabbiadini by si mohol vyskúšať anglickú najvyššiu súťaž. Záujem o talianskeho útočníka Neapolu hlási West Ham United. Ten na výmenu ponúka Simone Zazu, ktorý sa v Londýne neuchytil. (squawka)

HULL CITY: Adama Diomandé si odpyká trojzápasový trest za to, že počas utorkového pohárového súboja s Bristolom City udrel súpera. Útočník Hullu príde o zápasy s Watfordom, Southamptonom a Sunderlandom (bbc)

SUNDERLAND: Ešte počas prvého polčasu proti Arsenalu utrpel stratu Sunderland. Tesne pred prestávkou musel zrejme kvôli poranenému stehennému svalu striedať John O'Shea. (rte.ie)