Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.10.)

nedeľa, 30. október 2016 07:39 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Real Madrid na pôde Deportiva Alavés prišiel o Pepeho. Portugalský obranca musel striedať, a to vinou svalového zranenia. Madrid nakoniec vyhral hladko 4:1.

ATLÉTICO MADRID: Ďalšie zdravotné problémy si privodil Nicolas Gaitán. Krídelník Atlética Madrid včera nedohral zápas kvôli natiahnutému pravému zadnému stehennému svalu. (transfermarkt)

ATLÉTICO MADRID: Guilherme Siqueira v minulosti hrával za Benficu a do Lisabonu by sa mohol vrátiť. Záujem o neho má Sporting. Brazílsky obranca je hráčom Atlética Madrid, ale aktuálne hosťuje vo Valencii. (zerozero)

SEVILLA: Zdravotné problémy má Samir Nasri. Stredopoliar Sevilly nedohral ý zápas v Gijóne. V priebehu prvého polčasu si poranil stehenný sval. (transfermarkt)

SEVILLA:Adalberto Peñaranda pred tohtoročnou sezónou odišiel z Granady na hosťovanie do Udinese a v dohľadnej dobe by sa mohol sťahovať znova. O talentovaného venezuelského útočníka je záujem v Španielsku, kde ho sleduje Sevilla. (estadiodeportivo)

VALENCIA: Guilherme Siqueira sa konečne pripojil ku spoluhráčom z Valencie a blíži sa jeho prvý tohtoročný štart. Obranca španielskeho klubu tento rok maródil so zraneným členkom a v uplynulých týždňoch ho limitovalo svalové zranenie. (transfermarkt)