Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (31.10.)

pondelok, 31. október 2016 10:26 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (31.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (31.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Sobotný zápas s Crystal Palace (4:2) zvládli The Reds bez chorého Jamesa Milnera. Ten sa však dá rýchlo dokopy a budúcotýždňovú konfrontáciu s Watfordom stíha. (Independent)

ARSENAL: Dva góly strelil Sunderlandu Alexis Sánchez a vďaka nim zvýšil počet zásahov zaznamenaných v tomto klube na rovných a okrúhlych 50. (Metro)

CHELSEA: 22-ročný zadák Jamaal Lascelles podáva v druholigovom Newcastle United slušné výkony, čo upútalo The Blues, ktorí sa ho pokúsia cez zimu kúpiť. (Metro)

CHELSEA: Odchod naznačujú hneď dvaja hráči. Dlhšie sa spomína záložník John Obi Mikel, ku ktorému sa ponovom pridáva aj bek Branislav Ivanović s kontraktom do konca sezóny. (Daily Star)

TOTTENHAM: Čoskoro sa vedeniu podarí predĺžiť kontrakt s ďalším futbalistom. Počet zozbieraných podpisov opôr má rozšíriť záložník Erik Lamela. (Skysports.com)

TOTTENHAM: Tri remízy v rade s tabuľkovo slabšími súpermi dostávajú tím z White Hart Lane pod tlak, ktorý si Mauricio Pochettino zatiaľ nepripúšťa: „Je to ťažké. Mali sme dva zápasy s menšími problémami s Alderweireldom, Kaneom, Sissokom a suspendovaným Lamelom. Áno, prežívame ťažké obdobie, potrebovali by sme kompletnú zostavu, ale sme šťastní.“ (Guardian)

EVERTON: Včerajším triumfom nad West Hamom 2:0 prerušili Karamelky štvorzápasovú šnúru bez víťazstva. Strelecky sa pod posun na piate miesto podpísali Romelu Lukaku a Ross Barkley. (BBC)

STOKE CITY: Sedem mesiacov bol mimo hry gólman Jack Butland. Medzičasom začal trénovať, no problémový členok ho opäť vyradil a je v opatere lekárskeho tímu. (Daily Mail)

STOKE CITY: Dohrávaný domáci súboj so Swansea City vynechá obranca Phil Bardsley. Klub mu dal na čas voľno po smrti jeho deda. (Skysports.com)